Få det perfekte WIFI til din autocamper!

Firmaet Engenius har udviklet en helt ny EZ V4 Hotspot Extender, som nu både kan benyttes med WIFI, og også via mobildata-signal – alt i én og samme enhed. Dette produkt er den optimale løsning til dig, der vil have velfungerende WIFI i din autocamper. Nu kan du både koble op på de WIFI-hotspots, du møder på din tur, og du kan også lade EZ V4 koble på via dit 3G/4G mobildata-abonnement enten via USB stick med simkort, eller ved at koble din mobiltelefon direkte på EZ V4 via USB kabel.

Den nye enhed leveres både med indendørsantenne, udendørsantenne, 12volt stik samt 220volt stik. Køb den på vor webshop shop.autocamperen.com

Opsætningen/styringen af den nye EZ V4 er særdeles brugervenlig. Den bygger på den firmware/software, som kendes fra den tidligere kendte EZ V3 Hotspot Extender. Extenderen henter signalet trådløst, og deler signalet. Derved får du dit eget private HOTSPOT i camperen.

Hvem kender ikke situationen, hvor man kobler på et WIFI-netværk, og pga for lang afstand får man så svagt et signal, at hastigheden bliver uendelig langsom, og man føler sig sat tilbage til tiden, hvor vi koblede på internettet ved hjælp af et modem? Dette kan du nu nemt løse med nye EZ V4 HOTSPOT Extender.

Automatisk prioritering af signal

EZ V4 har den fordel at den automatisk kan prioritere fra hvilken kilde den benytter WIFI adgang, det betyder at hvis du feks sydover kobler på et GRATIS WIFI-netværk, og signalet bliver for svag, så vil EZ V4 automatisk prioritere og skifte over på mobilsignalet, og så snart WIFI-signalet igen er stabilt, så kobler EZ V4 tilbage på det GRATIS WIFI-signal

Har du problemer med dårlig WIFI-dækning derhjemme ?

Er du en af dem, der også har problemer med WIFI-dækning i hjemmet? Dette løser EZ V4 også i helt suveræn stil. EZ V4 er udstyret med ADSL/LAN tilslutning til eksisterende router eller LAN. Da EZ V4 har et særdeles kraftigt WIFI-signal, får du en helt suveræn dækning.

Har du ikke mulighed for ADSL/LAN tilslutning, så kan du eventuelt anbringe EZ V4 højt i boligen, eller i det område hvor der er dårlig dækning. EZ V4 henter signalet trådløst, og videresender det trådløst igen. EZ V4 kan styres via trådløs adgang fra både Pc, Smartphone, Tablet etc, så du skal ikke rent fysisk have fat i V4 for at administrere opsætningen. EZ V4 behøver kun en 220V stikkontakt eller en 12V tilslutning.

Leveres fra dag til dag fra dansk lager

Alt om Autocamperen har gjort det nemt for vores medlemmer. Vi har fået EZ V4 på lager i Hvidovre, og vi kan levere den fra dansk lager. Bestiller du inden kl. 14:00, leverer vi din EZ V4 den efterfølgende dag. Alt om Autocamperen yder desuden 2 års garanti, og sidst men ikke mindre væsentligt – yder vi support via Fællesforum.dk

Ønsker du at købe EZ V4, så kan du bestille den på vor webshop som du finder her shop.autocamperen.comdirekte link til EZV4