Forside Pladsnyt Ny autocamperplads på vej i Hirtshals?

Ny autocamperplads på vej i Hirtshals?

556

Baseret på et privat initiativ

Tæt på Vesterhavet, tæt på en skøn bilstrand, tæt på Hirtshals havn, tæt på Hirtshals Golfklub og lige ved den lille, hyggelige landsby – nærmere bestemt på deres adresse på Mølgårdsvej 2, Åbyen, har Holger Uzice og hans kæreste Laura på eget, private initiativ igangsat planerne om at oprette en autocamperplads. Tanken er, at pladsen skal baseres på den indretning, som vi ser på den populære autocamperplads Oasen på Rømø.

Velvalgt beliggenhed

Umiddelbart lyder det som en fantastisk ide at indrette en autocamperplads her i den fredelige by, hvor man kan høre åen risle på sin vej gennem byen, og hvor der kun er ca. 600 indbyggere. Placeringen er ideel, da der kun er 6 km til Hirtshals. Desuden er Hjørring kun 14 km væk, og samtidig er der kun en lille kilometers kørsel, før man rammer motorvejen. Det betyder, at pladsen vil komme til at ligge, så det er nemt at komme til og fra den, og så den med fordel også kan benyttes, hvis man skal videre med en færge fra Hirtshals til Bergen, Kristiansand, Larvik, Stavanger eller en af de øvrige, populære destinationer, som der sejles til fra Hirtshals. Og samtidig er det også en ideel beliggenhed for alle os, der holder af at besøge en af de vigtigste fiskerihavne, vi har i Danmark – Hirtshals Havn. Skulle man have lyst til at opleve den unikke atmosfære i Hirtshals, hvor havn og by forenes på bedste vis, og hvor havnen ligger med direkte adgang til det hyggelig gågadeområde, så er placeringen af autocamperpladsen også ideel. Og så skal vi da også huske at nævne, at Hirtshals byder på et stort indkøbscenter og desuden har mange populære og hyggelige restauranter, cafeer og barer.

Mere end bare end autocamperplads

Holger Uzice, som til daglig sælger fisk fra sin populære fiskebil, har sammen med sin kæreste Laura, gjort sig mange tanker om, hvordan de kan lave en autocamperplads med plads til 50-85 autocampere, som er meget mere end bare en autocamperplads. På tegnebrættet er der derfor både en gårdbutik med salg af fisk fra eget røgeri, men også en cafe med både fiskeretter og andre populære spiser, er en del af den nuværende plan. Og indtil videre ser det ud til, at projektet har stor opbakning både fra Hjørring Kommune og Teknik og Miljø.

Så meget initiativ og så spændende planer bør bakkes op, så mange steder fra som muligt. Og vi er her på redaktionen sikre på, at rigtig mange danske autocamperbrugere vil imødese det ambitiøse projekt med stor glæde. Vi vil her fra Alt om Autocamperen ønske parret alt mulig held og lykke med planerne. Vi ser frem til at kunne besøge jer, når jeres plads står klar forhåbentlig en gang i løbet af år 2018.

Kilde: AutoCamperRådet