Forside Nyt om udstyr Gasnøglen gør det nemt at udskifte gasflaske i din autocamper!

Gasnøglen gør det nemt at udskifte gasflaske i din autocamper!

1327


Mon ikke du har prøvet at kæmpe lidt med at få regulatoren sat ordentligt på, i forbindelse med at du har skiftet gasflaske i din autocamper? Eller måske endda har været udsat for, at regulatoren ikke har været trykket ordentligt fast, og dermed har givet et udslip af gas? Især i autocampere kan det være svært at komme til at af- og påmontere regulatoren på gasflasken, da der er yderst begrænset plads i gasrummet.

Nu er der en nem løsning på udskiftning af gasflasken i din autocamper

Virksomheden Gasnøglen.dk har nu udviklet et letvægtsværktøj, som gør det nemt at både af- og påmontere regulatoren ved udskiftning af gasflasker. Gasnøglen, som de også kalder letvægtsværktøjet, er udviklet, så den passer præcis på den almindelige regulator til Kosangasflasken. Den får derfor et godt og sikkert greb i låseringen på regulatoren, så du nemt kan trykke den ned ved påsætning og op ved afmontering af regulatoren. Se i øvrigt denne video, som viser, hvordan du generelt kan sørger for fuld sikkerhed ved påsætning af gasregulatoren: Se video

Gasnøglen er din ekstra hånd, når du skifter gasflasken i din autocamper

Principielt kan man sige, at den nye gasnøgle fungerer som en ekstra hånd, når du skal af- eller påmontere en gasregulator på din gasflaske. Når du har sat regulatoren på flasken, trykker du nemt låseringen helt på plads med gasnøglen. Og da den fungerer efter løftestangsprincippet, får du mest hjælp, hvis du løfter op i gasnøglens yderste ende. Og det samme gælder, når du trykker gasregulatoren på plads med gasnøglen. Jo længere ude på nøglen du trykker ned, jo mere hjælp får du til at trykke låseringen helt på plads. Har du én gang prøvet gasnøglen, vil du ikke kunne forstå, at du nogensinde har kunnet undvære den.

Fylder og vejer minimalt

Den nye gasnøgle er lavet i nylon og glasfiber, så den er nem at have med på tur. Den vejer minimalt (130 gram), og fylder heller ikke meget. Den opbevares nemt i gasrummet på autocamperen eller campingvognen. Gasnøglen kan naturligvis også bruges i forbindelse med udskiftning af gasflasken til ukrudtsbrænderen, gasgrillen og meget andet.

Forhandlere af gasnøglen

Du kan købe gasnøglen direkte hos gasnoeglen.dk eller du kan se og købe den hos en af de mange forhandlere, som allerede har valgt at forhandle gasnøglen. Her kan bl.a. nævnes: Bije Fritid & Camping Bomose Alle 19, Helsinge. Fredensborg Camping Center ApS, Hillerødvejen 39, Fredensborg. øge Caravan Center A/S Tangmosevej 99, Køge. BM Caravanservice, Skovby Galten. Det Kørende Campingværksted, Hedelykken 8 A Hedehusene. Du kan også købe den online på nordiskcampingudstyr.dk eller www.campingnetshop.dk