Forside Pladstips Åbenrå Lystbådehavn autocamperplads

Åbenrå Lystbådehavn autocamperplads

1588

Er I på vej sydover, og har I brug for en overnatning, inden I krydser grænsen til vores tyske naboer, så vil Alt om Autocamperen gerne anbefale den skønne autocamperplads ved Åbenrå Lystbådehavn. Alt om Autocamperens udsendte har lige haft en enkelt overnatning her, inden turen går mod syd. Det var hverken første eller sidste gang, vi benytter os af denne plads. Vi har før holdt her for at overnatte en enkelt nat, men er endt med at blive i flere nætter, simpelt hen fordi vi nød opholdet så meget, at det var værd at blive lidt længere.

Primært danskere, tyskere og nordmænd
Ifølge en artikel fra Autocamper-info, så benyttes pladsen ved Åbenrå Lystbådehavn af 50% Nordmænd og henholdsvis 25% dansker og tyskere. Du kan i artiklen læse mere om pladsens tilbliven på autocamper-info.dk

Skøn beliggenhed på Åbenrå Lystbådehavn
Den store, rummelige plads, som er indrettet til autocampere, på Åbenrå Lystbådehavn har alle faciliteter. Dertil kommer så den skønne beliggenhed, hvor I kan holde med en skøn udsigt til vandet og badestranden, som ligger langs med pladsen. Pladsen koster DKK125,00 + DKK20,00 i strøm. I skal, som på mange andre havnepladser, trække et havnekort i sejlklubben, og for det betaler I DKK40,00 i depositum. Samtidig skal I tanke DKK20,00 på kortet til forbrug. Strøm kan fravælges, og de 40,00 + 20,00 får I retur, når I afleverer kortet forudsat, at I ikke har benyttet betalingsfaciliteter som bad og så videre. Vand, affaldsvand og toiltettømning er inkluderet i prisen for en overnatning. Der er en bom for pladsen, som åbner, når I langsomt kører tæt på bommen. Når I vil forlade pladsen igen, isættes ved udgangen, kortet leveres derefter retur, når I er kørt ud fra selve pladsen, og depositum og overskud tilbagebetales.

Muligheder i Åbenrå
Den historiske købstad byder lige som havnen på flere spisesteder, og der er også flere indkøbssteder tæt på havnen. I finder blandt andet Lidl, Aldi, Superbrugsen og Fakta indenfor kort gåafstand. Åbenrå er med en placering i bunden af Åbenrå Fjord placeret i et smukt naturområde, som byder på både skov og stand, og som med grænselandet med Flensborg Fjord og udsigt til Økseøerne ikke kan fås meget skønnere. Hvis I er til natur, så kan vi helt klar at anbefales en tur hertil. Eftersom Åbenrå er en historisk købstad bærer byen naturligvis præg heraf, og de mange smukke gamle gader og stræder vidner om en svunden tid, hvor handlen fra fiskelejet gik til mange steder rundt omkring på kloden. Derfor hjembragte mange skibe også ting og produkter fra så fjerne regioner som Asien. Mange af de historiske højdepunkter og spændende anekdoter fortælles på de byvandringer, som I har mulighed for at deltage i, når I alligevel besøger byen.

I Åbenrå er der også mulighed for vægterture, og desuden kan I se og opleve nogle af de mange oldtidsminder, som byen også byder på. Desuden kan I opleve kunstudstillinger, hærvejsture, kirkegårdsvandringer og ikke mindst musik på byens torve i sommerhalvåret. Alt dette og de mange andre muligheder for oplevelser, kan I læse nærmere om på Visit Åbenrå

Link:
Alt om Autocamperen Pladskort
Camper Parkering
Campercontact.com