vejhjælp, GF, alt om autocamperen

Få hjælp, når du har brug for det med vejhjælp til din autocamper

Hvis uheldet er ude, eller bilen går i stå, skal du have hurtig hjælp. Autohjælp eller vejhjælp, som det også kaldes, kan du tegne mange steder bl.a. her gennem Alt om Autocamperen.

Er din bil kaskoforsikret, kan du supplere forsikringen med et abonnement på vejhjælp. Så får du garanti for hurtig afhentning eller hjælp, hvis du skulle være uheldig på din tur i autocamperen.

En del forsikringsselskaber tilbyder deres kunder vejhjælp som en del af en eksisterende forsikringsaftale. Husk derfor at opsige din nuværende aftale, hvis du vælge at tegne vejhjælpsforsikring via Alt om Autocamperen. Der kan være forskel på de ydelser, som vejhjælpen dækker, så det er altid en god ide at se efter, hvordan og hvor meget du er dækket. Får du f.eks. erstatningsbil, tilbud om overnatning på hotel og så videre, hvis uheldet skulle være ude? Læs altid betingelserne igennem, inden du beslutter dig for, hvor du vil tegne din vejhjælpsforsikring.

Tegn attraktiv vejhjælp til autocamper

Attraktiv vejhjælp til autocamper får du via Alt om Autocamperen, som i samarbejde med GF tilbyder en attraktiv vejhjælp for medlemmer af vores fællesskab. Prisen for årsabonnement er kun kr. 475,00 for autocampere op til 3.500 kg. For autocampere mellem 3.500 kg og 5.000 kg er prisen kun kr. 975,00 pr. år.

Vejhjælpsaftalen betinger medlemsskab af Alt om Autocamperen, hvilket dog er 100% GRATIS. Medlemsskabet er uden bindinger. Du kan til hver en tid opsige dit medlemsskab. Du finder vejhjælps vilkår her og Indmeldingsformular her. Er du allerede medlem, benyt da denne bestillingsformular