Er du til ægte Morten Korch-stemning, gamle veteranbiler, fly og motorcykler, så tag med til et spændende og historisk Autocampertræf ved Grønhøj Kro fra fredag d. 3. august til og med søndag 5. august 2018.

Alt om Autocamperen blev i 2017 så begejstret for arrangementet, at vi har reserveret alle pladser til 2018-arrangementet.

Du/I er hermed inviteret til en uforglemmelig weekend i det jyske, når Grønhøj Kro for 12. år i træk afholder ”Veterantræf på heden”. ”Veterantræf på heden” får både besøg af mange forskellige veteranbiler, -motorcykler og -fly. Du vil kunne opleve, at de gamle veteranfly lander direkte på udstillingspladsen.

På et område på 2 tdr. land lige bag ved Grønhøj Kro afholdes autocampertræf, og herfra er der kun ganske få skridt til pladsen, hvor ”Veterantræf på heden” afholdes.

I år er der lagt op til endnu flere aktiviteter. F.eks. kan der fredag aften nydes et måltid mad på kroen til den beskedne pris af 60,00kr. (du er også velkommen til at medbringe din egen mad til fællesspisning fredag aften).

Lørdag aften er der middag og fest. Ikke mindre end 2 orkestre spiler op til dans. Sidste år var dansegulvet stuvende fuldt – og det vil det med garanti også være i år.

Fakta:

Ankomst:
Fra fredag d. 3. august

Afrejse:
Søndag d. 5. august, når du/I er klar til at forlade pladsen

Pris:
180,00 kr. per person. I prisen er inkluderet: adgang til veteranbiltræffet, festaften med spisning og underholdning af 2 orkestre ”Det gamle guld” og “Kay Werners Kapel”. Plads til din autocamper på den store træfplads, mulighed for vandpåfyldning, men ingen strøm eller mulighed for toilet og gråvandstømning. Mød derfor op med tomme tanke.

Er vejret til det, så foregår festen udendørs, og er vejret ikke til det, så rykkes festen ind i Morten Korch-museet.

Adresse:
Grønhøj Kro, Grønhøj Skivevej 26, 7470 Karup

Historiske oplevelser som er GRATIS, og dermed er inkluderet i prisen:
Du/I har mulighed for at besøge mindestuen på Grønhøj Kro, som er indrettet som mindestue for nedstyrtede RAF-flyvere. Der er ligeledes et museum for Kartoffeltyskerne, som en gang beboede dette område på heden. Derudover er der et virkelig interessant Morten Korch-museum med alt i maskiner og udstyr fra den samme periode. Alle  disse oplevelser får du/I gratis, når du/I deltager i træffet.

Vil du/I opleve lidt mere af Den Jyske Hede?
Så er der mulighed for at køre en tur gennem Kongens Hus Mindepark, som er et af de meget kendte og velbevarede, historiske hede områder tæt ved Grønhøj.

Tilmeldingsformular:

Udfyld formularen og klik på send tilmelding. Du modtager derefter en E-mail med de praktiske informationer og betalingsoplysninger.

Veterantræf Grønhøj 2018
(Indtast dit fulde navn - fornavn samt efternavn)
Indtast din adresse. Vejnavn og husnummer
Indtast dit postnr og bynavn
Indtast dit tlfnr, mobilnr er fint - benyttes kun til intern brug
Indtast din E-mail adresse
(Har du besked til Alt om Autocamperen eller Grønhøj kro, noter det her)

Links – læs mere:
Artikel fra 2017: Grønhøj Træf 2017
Om ”Veteraner på heden”: www.veteranerpaaheden.dk
Om Morten Korch museet på: www.mortenkorchmuseet.dk
Om Kongenshus Mindepark på: www.kongenshus.dk