jan mattsson
Jan Mattsson bringer nye kompetencer til AutoCamperRådet

AutoCamperRådet har den 24. oktober meddelt følgende ændring.

AutoCamperRådet ændrer bestyrelse
AutoCamperRådets næstformand Henrik Bagger har ønsket at udtræde af bestyrelsen med udgangen af 2018. Henrik har fået nye udfordringer i sit private job, og får derfor fremadrettet ikke den fornødne tid til bestyrelsesarbejet. Bestyrelsen i AutoCamperRådet ønsker Henrik tillykke med de nye udfordringer, og takker for indsatsen.

Campervenner har udpeget Jan Mattsson
Bestyrelsen i Campervenner har som afløser for Henrik Bagger, udpeget Jan Mattsson. Jan Mattsson er født i 1957. Jan er gift med Bente og de er bosiddende i Holstebro.

God erfaring med autocamperlivet
Jan og Bente har god erfaring med autocamperlivet. De startede i sin tid med at campere i telt, hvorefter de i en del år kørte med campingvogn. Siden 2009 har Jan og Bente kørt såvel Danmark som det øvrige Europa tyndt i deres Autocamper, og Jan har fulgt flittigt med i, hvad der sker i det autocamper-politiske arbejde.

Jan er pensioneret fra Forsvaret, og han har mange gode kompetencer, herunder f.eks. diplomatiske kompetencer. Mange af Jans kompetencer har han blandt andet fået via udstationeringer og udsendelser til forskellige verdensdele i forbindelse med jobbet hos forsvaret.

Bestyrelsen i AutoCamperRådet hilser Jan Mattsson velkommen, og vi ser frem til det fremtidige samarbejde.


Morten Lægaard

Formand

AutoCamperRådet