Foto: Anja Robanke

Hør det spændende interview med Anja Robanke, der har gjort det, som de fleste kun drømmer om. Anja, der er 39 år gammel, har valgt at sælge både hus, bil og alle sine ejendele. Det har hun gjort for at realisere drømmen om at køre Europa tynd i sin dertil indkøbte autocamper.

Mandag d. 11. november bragte radioprogrammet ”Klik” på P4 et interview med Anja om, hvordan det er at leve et liv fuld tid i en autocamper. Det er radioværten Maria Hollænder, der har lavet dette interview, hvor Anja fortæller om sit fantastiske liv i den 20 år gamle autocamper, som hun har døbt Bumle.

Hør interview om, hvad Anja er mest bange for ved at køre alene rundt i Europa i autocamper

Anja, der er selvstændig fotograf og grafisk designer, skiftede tidligere på året tilværelsen i den idylliske landsby Orte på Fyn ud med et liv på fuld tid i autocamper. Nu kan hun både arbejde og nyde en tilværelse, der byder på mange fantastiske oplevelser. Men som du kan høre i det omtalte interview, så har der også været udfordringer ved turen. Maria Hollænder spørger blandt andet Anja om, hvorvidt hun aldrig har været bange for at være alene på tur i autocamper rundt i Europa. Det er dog noget helt andet end det at være alene i autocamperen, der har skræmt Anja mest. Hør hendes svar på spørgsmålet i det interview, som P4 bragte. Du kan høre interviewet på dette link: Interview Anja Robanke P4 (interviewet starter ca. ved 41:46).

Følg Anja og Bumles tur rundt i Europa

Hvis du har fået lyst til at vide mere om, hvad der fik Anja til at vælge Bumle, eller du vil læse mere om hendes tur, så kan du følge med på hendes hjemmeside: Anja Robanke

Anja deler også flittigt ud af sine mange fantastiske flotte billeder fra turen. Dem kan du se på f.eks. Instagram og Facebook. Links hertil finder du på Anjas hjemmeside.